Wolrdwide shipping 

Arrrrgh ??·En anden plakat i min nye kollektion "All Emotions are Valid" er IRA, som er det latinske navn for vrede. ·Jeg kender vrede fra mig selv på mange måder. F.eks har jeg aldrig været god til at sige til og fra og fordi jeg er relativt konfliktsky af natur, kender jeg godt til det at bide noget i mig, selvom jeg egentlig er vred, skuffet eller ked af det inde bag ved. På trods af at jeg synes det er svært at være vred, så ved jeg heldigvis også hvor meget mere frihed og selvrespekt man opnår, når man kan håndtere sin vrede konstruktivt, sige til og fra og sætte tydelige grænser. Derfor er det noget jeg arbejder med løbende og jeg er ikke i tvivl om at denne plakat vil være en god reminder for mig ️·Hvad kan gøre dig vred? ?····#ilovemytype #colab @martinjorgensenillustration #plakat #poster #newcollection #danishart #københavn #nykollektion #danskdesign #livetsomselvstændig #plakatdesign #coloursandotherstories #plakatshop #boligindretningogkreativitet #boligmagasinet #boliginteriør #indretning #plakatkunst #indretning #plakatshop #indretningstips #kunstprint #bæredygtigeplakater #danishart #bæredygtigforretning #beautifulmoments #scandinviandesign #indretningstips #boligliv #boligmagasinet
Arrrrgh ??·En anden plakat i min nye kollektion "All Emotions are Valid" er IRA, som er det latinske navn for vrede. ·Jeg kender vrede fra mig selv på mange måder. F.eks har jeg aldrig været god til at sige til og fra og fordi jeg er relativt konfliktsky af natur, kender jeg godt til det at bide noget i mig, selvom jeg egentlig er vred, skuffet eller ked af det inde bag ved. På trods af at jeg synes det er svært at være vred, så ved jeg heldigvis også hvor meget mere frihed og selvrespekt man opnår, når man kan håndtere sin vrede konstruktivt, sige til og fra og sætte tydelige grænser. Derfor er det noget jeg arbejder med løbende og jeg er ikke i tvivl om at denne plakat vil være en god reminder for mig ️·Hvad kan gøre dig vred? ?····#ilovemytype #colab @martinjorgensenillustration #plakat #poster #newcollection #danishart #københavn #nykollektion #danskdesign #livetsomselvstændig #plakatdesign #coloursandotherstories #plakatshop #boligindretningogkreativitet #boligmagasinet #boliginteriør #indretning #plakatkunst #indretning #plakatshop #indretningstips #kunstprint #bæredygtigeplakater #danishart #bæredygtigforretning #beautifulmoments #scandinviandesign #indretningstips #boligliv #boligmagasinet

Win a poster of your choice

Join our newsletter and participate in the contest to win a poster of your choice. We pick a winner each month and you will receive inspiration and the latest news about new collections, competitions, special offers and giveaways.