Wolrdwide shipping 

[English below] Simple små påmindelser som dette spørgsmål er simpelthen verdens letteste måde at ændre adfærd på, synes jeg. I en travl hverdag kommer jeg ofte til at nedprioritere eller glemme mig selv, fordi det ellers kan være en udfordring at få det hele til at hænge sammen. Dette budskab minder mig om, at jeg skal huske også at være god ved mig selv. I min nuværende hverdag betyder det ikke, at jeg har mulighed for masse alenetid og selvforkælelse. Det giver mig altid energi at hænge ud med veninder, få skønheds- eller kropsbehandlinger, dyrke yoga og læse bøger. Men de små øjeblikke, som ikke kræver ekstra tid, tæller også og dem får jeg meget mere ud af, hvis jeg løbende bliver mindet om at NYDE undervejs og ikke bare fokusere på hvad skal skal nå. Glæden ved at stå i badet, have pænt tøj på, bruge gode cremer, være i mine egne tanker på cykelturen til job osv. ️ Hvis du også kunne bruge sådan en reminder, så har jeg lavet den som plakat, som kan hænges, hvor det giver bedst mening for dig. Swipe for at se de forskellige varianter.·· Simple small reminders like this question are simply the easiest way to change habits, I think. In a busy day, I often come to give myself low priority. This message reminds me, that I must be good to myself too. In my current life, that doesn't mean I have the opportunity to spend a lot of time alone on self-indulgence. But the little moments also count, and I get the most out of them if I am constantly reminded to ENJOY along the way. The joy of standing in the bath, to wear pretty clothes, using good creams, being in my own thoughts on the bike ride to work, etc. ️ If you could also use such a reminder, then I made it as a poster, which can be hung where it makes the most sense for you. Swipe to see the different variants.···#ilovemytype #dagenscitat #quoteoftheday #livetsomselvstændig #københavn #copenhagen #københavn #copenhagen #tekst #klogeord #quotesandsayings #inspiringquotes #thoughtsoftheday #meaningsfulquotes #lifequotes #quotesforlife #instapoesi #ordspil #tanker #livet #poesi #reflektion #citat #lifesayings #kærlighedtillivet #ordsprog #plakater #artprintsforsale #livetsommor #livetmedbørn

[English below] Simple små påmindelser som dette spørgsmål er simpelthen verdens letteste måde at ændre adfærd på, synes jeg. I en travl hverdag kommer jeg ofte til at nedprioritere eller glemme mig selv, fordi det ellers kan være en udfordring at få det hele til at hænge sammen. Dette budskab minder mig om, at jeg skal huske også at være god ved mig selv. I min nuværende hverdag betyder det ikke, at jeg har mulighed for masse alenetid og selvforkælelse. Det giver mig altid energi at hænge ud med veninder, få skønheds- eller kropsbehandlinger, dyrke yoga og læse bøger. Men de små øjeblikke, som ikke kræver ekstra tid, tæller også og dem får jeg meget mere ud af, hvis jeg løbende bliver mindet om at NYDE undervejs og ikke bare fokusere på hvad skal skal nå. Glæden ved at stå i badet, have pænt tøj på, bruge gode cremer, være i mine egne tanker på cykelturen til job osv. ️ Hvis du også kunne bruge sådan en reminder, så har jeg lavet den som plakat, som kan hænges, hvor det giver bedst mening for dig. Swipe for at se de forskellige varianter.

·

·

Simple small reminders like this question are simply the easiest way to change habits, I think. In a busy day, I often come to give myself low priority. This message reminds me, that I must be good to myself too. In my current life, that doesn’t mean I have the opportunity to spend a lot of time alone on self-indulgence. But the little moments also count, and I get the most out of them if I am constantly reminded to ENJOY along the way. The joy of standing in the bath, to wear pretty clothes, using good creams, being in my own thoughts on the bike ride to work, etc. ️ If you could also use such a reminder, then I made it as a poster, which can be hung where it makes the most sense for you. Swipe to see the different variants.

·

·

·

#ilovemytype #dagenscitat #quoteoftheday #livetsomselvstændig #københavn #copenhagen #københavn #copenhagen #tekst #klogeord #quotesandsayings #inspiringquotes #thoughtsoftheday #meaningsfulquotes #lifequotes #quotesforlife #instapoesi #ordspil #tanker #livet #poesi #reflektion #citat #lifesayings #kærlighedtillivet #ordsprog #plakater #artprintsforsale #livetsommor #livetmedbørn

Win a poster of your choice

Join our newsletter and participate in the contest to win a poster of your choice. We pick a winner each month and you will receive inspiration and the latest news about new collections, competitions, special offers and giveaways.